Skicka ett paket riktigt trevligt

07 februari 2019 Anders Lundtang Hansen
Skicka ett paket riktigt trevligt

Sedan har du packat ditt paket tillsammans. Den är ordentligt fastsatt, förpackad tätt i höljet så att den inte kan brytas. Lådan passar där, den har gått vilse och kopplas bort med en fraktadress och avsändarens namn.

Men när du står på distans och anser det, är det verkligen lite tråkigt att titta på? Om du inte kunde spotta upp det kanske du tror.

Tja, den här artikeln är inte så mycket riktad till företag som skickar paket dagligen till andra företag eller kunder där det måste finnas en stadig ström av paket hela tiden. Här är lösenorden ”effektivitet” och ”säkerhet”.

Vi vill att denna artikel ska riktas till privatpersoner som vill skicka ett paket till en vän, familjemedlem eller bekant i utlandet och vill lägga till lite extra till paketet från innehållet till utseendet.

Därför är det några tips om hur man gör paketet anmärkningsvärt på det spännande sättet.

Du har redan innehållet redan på plats, vad ska skickas i paketet. Men hur är det med att fästa lite överraskning?

Det kan till exempel vara en choklad eller annan läcker. Men kom ihåg att om paketet ska skickas över långa avstånd, bör den ätbara kunna hålla sig till resan, både när det gäller hållbarhet, men också transporteras långt, inslagna mellan andra paket och kanske i ett varmt rum med andra transporter.

Om du redan har sparat pengar genom att skicka paket billigt hos ett leveransföretag, kan du alltid göra dig extra för att göra paketet lite mer spännande att titta på.

Du kan packa det som en julklapp, eller du kan skapa kontrast genom att ta ett vanligt brunt paket och förpacka det i julklappar. Ett förslag kan också vara att lägga på klistermärken på den.

Visste du att du säger att du skickar en kyss med sändningen, om du sätter stämpeln något lutad?

Slutligen rekommenderar vi att du skickar ditt paket med billigtpaket.se.

Fler nyheter