Malmö är den perfekta staden för konferenser

27 april 2019 jonas olsson
Malmö är den perfekta staden för konferenser

Om du inte är helt säker på var din nästa konferens borde vara behöver du inte leta längre – Malmö är det perfekta valet! Malmö är Sveriges tredje största stad och är en fantastisk stad att hänga i. Det är den perfekta staden att ta med dina kollegor till med närheten till havet, Köpenhamn och du finner kulturer från hela världen samlade här. Folk Mat & Möten är en konferenslokal i Malmö som har precis allt du letar efter; ett bra läge, mat och en mötesplats där människor från hela världen möts. Du tar dig enkelt dit med buss och det ligger enbart 11 minuter från centrum.

 

Ta en drink vid havet

Malmö är Skånes stolthet som välkomnar dig med öppna armar. Det är en stad som älskar att ta hand om sina besökare med restauranger och barer genom hela staden. Det spelar ingen roll om du är sugen på att äta pasta, ris, sushi eller grekisk mat – i Malmö finns det något för alla smaker. En annan stor fördel med Malmö är att det ligger precis vid havet, med fantastiska utsikter, och på en bra dag kan du se hela vägen till Köpenhamn. Sätt dig ner vid en av restaurangerna vid havet och njut av ljudet av vågorna.

 

Spendera en dag med att shoppa

Konferenser kan ibland ta på krafterna, speciellt om det är en heldag, och därför är det viktigt att göra något avslappnande efteråt. Malmö är en perfekt stad för att spendera några timmar med att shoppa. Det finns ett stort antal köpcentrum att välja mellan – Triangeln, Emporia, Mobilia och många fler. Dessa är dessutom öppna till sent på kvällen så du behöver inte oroa dig över att inte hinna med din shopping. Även Malmö centrum bjuder på ett stort utbud av affärer för att släcka din shoppingtörst.

Fler nyheter