Konferens i natursköna Värmdö

18 augusti 2021 Lily Hansen

En konferens kan läggas mitt inne i en stad eller ute på en ö och allt däremellan. Det finns för- och nackdelar med alla ställen. Det gäller att planera och tänka över valet av konferensanläggning noggrant för att få en lyckad konferens. I många fall så är det utmärkt att lägga en konferens i Värmdö som är en kommun i Stockholms län.

Vad sägs om en fin skärgårdsmiljö i närheten av Stockholm? Visst låter det fantastiskt för en konferens med roliga och avkopplande aktiviteter i vacker miljö. Du hittar bra information ifall du tycker detta är en god idé om du går in på: https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/. Kanske du vill göra en bokning redan idag och få en konferens med nöjda och avstressande deltagare.  

En konferensanläggning i Värmdö kan erbjuda många olika aktiviteter mellan möten, konferenser och workshops med mera. Det blir en fin balans mellan fysiska aktiviteter, äventyr, naturupplevelser, föreläsningar och måltider. Lite gott och blandat kan man säga att det blir. Det som kan erbjudas på många ställen är motionsspår, tennisbana, utegym, boulebana, kajaker med mera. Samt olika inomhusaktiviteter som kan vara massage, yoga eller något annat avkopplande. 

 

 

Värmdö – ett skärgårdslandskap

Hela Värmdö kommun är skärgårdsmiljö och utgör en tredjedel av Stockholms skärgård. Här finns stora skogsområden för sköna och avkopplande promenader. Kommunen har en rik kulturhistoria och kända öar som Möja, Grinda, Sandön och Runmarö. Är du road av fågelskådning kan du till exempel besöka Stickelsbergs stora skogar. 

Är du intresserad av insekter? Då kan du ge dig ut på spännande insektsspaning om du besöker Runmarö där det finns goda chanser att du får se den vackra apollofjärilen. Det finns även många intressanta växter i historiska kulturlandskap som Nämdö och Gällnö. Lägger du en konferens i Värmdö så finns det goda möjligheter att lägga in fina utflykter på schemat.

Fler nyheter