Frihet – att lära känna och acceptera samtliga sidor hos dig själv

Vi bär alla på en berättelse inom oss. Grejen med denna berättelse är att det styr oss, genom att vi ger den kraft. 
Hur denna process går till är relativt enkel: Vi upprepar helt enkelt denna berättelse för oss själva, dag ut och dag in. Det är en del av vår essens.

Lär känna din inre monolog

Problemet uppstår när det finns sådana delar av denna berättelse som vi kanske inte riktigt känner till, eller som vi inte vågar konfrontera inom oss själva. Då har vi nämligen en del av berättelsen som rullar på utan att vi riktigt har något grepp om den. 
Det gör att vi, ofta återkommande, hamnar i situationer som inte alls är särskilt utvecklande eller roliga. 

Istället är det nästan som om att vi blir styrda av något annat inom oss – något som nästan känns främmande.

Vill man verkligen bli sitt ödes egen smed så gäller det att gräva djupt i de interna arkiven och lufta och belysa även de mörkaste små krypin som vi alla har. Det är ofta en jobbig och smärtsam process, men också extremt belönande.

Hur man går tillväga för att göra detta är upp till en själv. Det finns lika många metoder som det finns människor, i princip. För vissa handlar det om att våga säga det man tänker på, för andra kanske https://www.tantramassage.se/ är en väg in och för en tredje person handlar det om att lära sig säga nej.

Många gånger vet vi själva var de ömmande punkterna inom oss själva finns. Sedan är det en annan femma huruvida vi vågar bejaka dessa och konfrontera oss själva. 

För om vi ständigt nekar till vårt inre mörker så kommer det också ha makten att styra över oss från det fördolda. Våga därför att möta de där drakarna som sitter inne i din själ och navigerar ditt liv. Först då kan du börja din resa mot frihet.