Frigolitskyltar är lätta att använda inomhus

31 augusti 2021 patrick pettersson

Kanske har du sett någon rolig, färgglad och uppseendeväckande skylt inomhus någonstans. Du tänker att en sådan skylt skulle du också vilja ha till ditt företag eller din verksamhet. Det du kanske inte vet är vilket material som skylten är gjord i. Ofta är inomhusskyltar gjorda i frigolit som är ett väldigt populärt marknadsföringsmaterial. Materialet är lättarbetat och en del skyltar är i 3D där man kan dra nytta av materialets egenskaper.

Frigolit är ett väldigt lätt material och kan med fördel användas vid mässor, event och utställningar med mera. Då ska du bära med dig din skylt och flytta den mellan olika ställen. Att behöva bära runt på en tung skylt är varken roligt eller bra för din rygg. Ett mycket bättre val är att använda dig av Inhomhus frigolitskyltar som du kan designa i den form, storlek och färg du vill. Materialet som brukar användas är Frigofoam och det är lätt att måla i alla förekommande kulörer. 

 

 

Frigolitskyltar sticker ut i mängden 

Skyltarna i frigolit pryder köpcentrum, kontor, mässmontrar, fasader med mera. En del skyltar förses med laserskuren akryl/plexiglas som ger en vacker och blank yta. För att göra frigolitskyltar används ofta datorstyrda glödtrådsskärlinjer. Med hjälp av skuggning går det att få en väldigt tunn skylt att se tredubbelt så tjock ut. Låt fantasin flöda och skapa din egen unika skylt som drar allas blickar emot sig, både roligt och kostnadseffektivt.

Möjligheterna är många att skapa en personlig skylt som sticker ut i mängden och fångar människors intresse. Frigolitskyltarna kan kombineras med aluminum, trä, plexiglas, airbrush med mera. Skyltarna kan även förses med olika upphängningsalternativ om du önskar det. Det går att hänga dem på väggen eller i taket, om det passar bättre kan du ställa skylten på golvet. De är mycket användbara i såväl utomhusmiljö som inomhusmiljö. 

Fler nyheter