Förbered dig för arbetsintervjun när du åker Taxi 97 97 97

När Noel Gallagher, gitarrist och låtmakare i legendariska bandet Oasis, nyligen reflekterade över bandets mästerverk ”(Whats The Story) Morning Glory?” kåserade han över vad som gjorde skivan så bra. En av anledningarna var att han inte tänkte för mycket på vad han gjorde. Istället handlade det om att fånga en känsla och sedan dra vidare till nästa låt.
Han konstaterade att också att om han hade letat efter perfektion hade han suttit och jobbat på det låtarna än idag. Världen skulle i så fall varit ett fantastiskt verk fattigare.

Äg dina misstag!

Det finns inte något som heter ”perfekt” här i livet. Strävar man efter den känslan så kommer man att hålla på med ett projekt för evigt, som sagt. Istället gäller det att göra sitt bästa och känna att något är bra nog som det är. Det betyder inte att det är taffligt, utan att det är bra nog. 
Naturligtvis är detta ”bra nog” inte ett statisk tillstånd. Utan med tiden, och med erfarenhet, så blir man bättre och bättre. 

Kom ihåg detta när du sitter i taxi 97 97 97 på väg till din nästa arbetsintervju. Var ödmjuk och inse att du endast kan göra ditt bästa och försök förmedla att livet är en process där vi hela tiden försöker bli lite bättre mot dagen innan. Ingen förväntar sig att du ska vara en ofelbar maskin. Däremot så är det bara positivt att visa att man har ägt sina misstag här i livet.

Att kunna erkänna att man har sina dåliga dagar och svara stunder gör oss till bättre människor. Detta är en del av processen i att faktiskt lära sig av sina misslyckanden. För genom att göra det så blir misslyckandena till ovärderliga lektioner som för oss framåt – på alla plan i livet.
Älska dina misstag och de kommer att belöna dig med visdom.