Sluta stå och trängas på golvet och skaffa entresolplan

16 januari 2022 william eriksson

editorial

Med ett entresolplan så löser du snabbt och effektivt dina bekymmer med ditt utrymme. Oavsett om du arbetar inom industrin eller om du har en snygg liten butik nere på hörnet som specialiserar sig på barvaror eller böcker eller vad du än kan tänka dig så kan det vara en god idé att ge lokalen mer utrymme.

Med en extra våning så kommer du både ge intrycket av att du har större lokaler än vad du har samtidigt som att du faktiskt får mer utrymme för dig och dina kunder eller dina anställda att röra sig på så ni inte står och trängs med varandra på golvet.

Fördelen med ett entresolplan är att du kommer att spara både tid och pengar då en flytt till större lokaler kommer att göra att dina kunder kommer att behöva veta din nya adress, du kommer få en högre hyra och du kommer spilla tid på själva flytten.

Så om du tycker att det känns trångt ute på verkstaden bland verktyg, reservdelar och anställda eller om du skulle vilja ha en smidig andra våning där du kunde placera ditt utbud av böcker så är ett entresolplan en mycket bra lösning.

 

image

 

Välj rätt lösning för dig.

Det finns många bra lösningar som du kan välja bland när du ska skaffa ditt entresolplan. Om du är händig så kan du ta ett baspaket som innebär att du kommer få ritningar och material och sedan får du själv ta hand om monteringen.

Om du vill ha den populära mellanlösningen så kommer du få baspaketet men du behöver inte bry dig om att utföra monteringen utan det sköter din leverantör.

Sedan om du väljer pluspaketet så får du en förstklassig lösning med brandskydd, belysning och hiss.

Du hittar med andra ord en perfekt lösning för dina ändamål. Skaffa mer utrymme!

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Fler nyheter