Skapa ett väldoftande hem efter egen smak med luftfräschare

Med luftfräschare i hemmet kan man få en väldoftande miljö dygnet runt. Det finns flera olika alternativ att välja mellan som alla har sina fördelar. Man kan exempelvis använda sig av doftblock, spray, doftpinnar, doftljus, luftfuktare eller dispensers. De kommer dessutom i massor av härliga dofter så man kan garanterat hitta något som passar varje individuell smak och bostad. 

Doftljus och doftpinnar – Dessa luftfräschare är väldigt dekorativa och sprider en mild doft  i rummet där de är placerade. Doftljusen sprider mest doft då de är tända och doftpinnarna kan man vända på med jämna mellanrum för att den fuktiga sidan ska hamna uppåt och därmed sprida en intensivare doft. 

Spray – Vill man snabbt sprida väldoft för att dölja en mindre trevlig odör så är spray en bra lösning. Genom att spraya ett par gånger sprids en härlig doft i hela rummet, något som passar perfekt på exempelvis toaletten eller fler att man har lagat mat. 

Dispenser – Det finns lite olika dispensers att välja mellan, vissa kan man ställa in så att de ger i från sig en härlig doft med förinställda intervaller, andra ger kontinuerligt ifrån sig en doft till dess att man stänger av den.

Doftblock – Dessa luftfräschare kan man placera på platser i hemmet där det lätt kan börja lukta illa. Det kan till exempel vara inne på toaletten, vid soporna eller kattlådan. Dessa block ger oavbrutet ifrån sig en doft under en längre tid till dess att blocket tagit slut och behöver bytas ut.

Luftfuktare – En luftfuktare skapar en trevlig inomhusmiljö och är speciellt bra om man har besvär med luftvägarna. På en luftfuktare finns en vattenbehållare som man kan droppa i några droppar väldoftande olja så att den förutom att skapa en bättre luftkvalitet även sprider en härlig doft.

Hos Coolpriser hittar man luftfräschare av alla dess slag, med riktigt härliga dofter. 

 

 

Leave a Comment