Så kan CBD-olja hjälpa dig att hitta nya vägar i livet

Ensamhet.
Känner du att du att det kryper inombords bara du hör ordet?
Egentligen är ensamhet inte något farlig eller konstigt. Det handlar i grund och botten om att vara bekväm med att umgås med sig själv – att ha en bra relation med sig själv. Helst utan några distraktioner så som skärmar där man hela tiden blir matad med dopaminkickar.

Koppla upp dig mot skogen

Just skärmar har komplicerat vår relation till ensamhet och till människorna omkring oss. Vårt förhållande till ensamhet har verkligen förändrats dramatiskt. För det är på samma gång lättare och svårare än någonsin att vara ensam. 
För visst kan du sitta på ditt rum och känna dig ensam även om du kan koppla upp dig mot hela världen. Samtidigt kan du inte känna dig ensam i samma scenario – fastän du egentligen kanske inte får några meningsfulla relationer online.

Ja det är klurigt det där. Inte undra på att vi kanske känner oss vilsna i vår vardag. Egentligen borde vi bara vandra ut i skogen och ”koppla upp” oss där. Koppla upp oss mot våra sinnen och låta intrycken som finns därute skölja över oss – lite som att städa ur vårt inre.
Har vi svårt att nå in dit så kan CBD vara något som hjälper oss på vägen. Det är en olja som utvinns från hampaplantan men som till skillnad från till exempel marijuana inte är narkotisk.

Istället kan CBD-oljan hjälpa dig att komma ned i varv och i kontakt med dina känslor. Kanske går du omkring med en känsla av oro som du behöver släppa taget om. Där kan oljan vara till hjälp för just dig och dina behov.
Se därför CBD-olja som en liten knuff på vägen i rätt riktning mot att hitta nya vägar här i livet. Ibland fastnar vi nämligen i mönster utan att ens märka att det har hänt.

Categories: CBD