Proffsiga företag som kan sina lastbilsdelar

30 juli 2020 jonas olsson

När det är dags för reparation och med det inköp av delar är det viktigt att ha en leverantör som kan sina produkter. Även om beställaren är mekaniker och själv ska laga sin lastbil så är det viktigt att kunna tala fackspråk med försäljaren och få råd och kanske till och med tips om nyheter som man missat. När kunder väntar på leveranser är det viktigt att man snabbt och enkelt kan beställa sina grejer så att lastbilen kan börja rulla på vägarna igen. För det är ju med bra service som företaget växer och frodas.

 

Andra viktiga produkter att ha i hyllorna

Vissa saker kanske man inte tänker på innan det blir akut. Men det är bra att vara förberedd.  Ett exempel är snökedjor. Det kan vara bra att ha när man hamnar i riktigt snöoväder. Men man ska tänka på att inte köra med dem på barmark då det sliter på kedjorna. Numera är det dock krav på vinterdäck på lastbilarna. Andra viktiga saker att ha med i bilen är följande.

  • Reflexskyltar som syns bra i mörkret.
  • ADR väska som innehåller personlig skyddsutrustning i form av exempelvis handskar och stövlar.
  • Brandsläckare att använda vid brand
  • Reflextejp

Allt i en butik

Hitta en butik som tillhandahåller både reservdelar och annan personlig utrustning samt skyltar för bred last med mera. Då har personen som ska göra beställningen en enkel uppgift vilket även inkluderar den som ska betala fakturan så småningom. Enkelt och smidigt, allt i en leverans och en och samma faktura. Information hittar man om man söker på “lastbils delar i jönköping”De flest butikerna har några andra viktiga saker att inkludera i inköpslistan. Nämligen glykol, spolarvätska, vilket är en billig och enkel produkt som man inte kommer så långt utan en regnig dag, samt en dunk batterivatten. Små men viktiga ting.

Fler nyheter