Låt någon annan göra jobbet

Hur många önskar inte att komma hem till ett rent hem på fredagseftermiddagarna? Många kanske redan gör det. Antingen så är en av de vuxna i hushållet ledig och tar fredagsstädet innan resten av familjen droppar in. Vissa kanske nyttjar sina tonåringar som vill tjäna en extra slant. Andra gör gemensam sak av det och städar tillsammans innan det officiellt är fredagsmys.

Men för dig som inte har de här förutsättningarna eller som rent av avskyr att städa så finns det såklart hjälp att få. Det kallas städhjälp. Det finns många olika slags städfirmor och städhjälp att få. Många använder sig av det och det finns en uppsjö att välja mellan. Vissa firmor tar in anställda på löpande band. Varje fredag kommer ny städpersonal och varje fredag ser hemmet lite annorlunda ut. Alla städar en aning olika även om de fått samma utbildning. Men på exempelvis https://www.dintjanst.se/tjanster finns det bara en som städar, hon är densamma från gång till gång och finns tillgänglig för dig som bor i Malmö-trakten.

Att ha en och samma människa som kommer in i ditt hem och snyggar till det gör det hela mycket tryggare. Du får möjlighet att berätta hur du vill ha det, du vet vem som kommer och hur arbetet utförs. Många städföretag vill att du som kund binder upp dig till ett slags paket. Varje vecka, varannan vecka eller att du binder upp dig ett antal månader innan du kan avsluta tjänsten. Så är det inte på Till Din Tjänst. Här kan du skräddarsy lite som du själv känner och du binder inte upp dig till ett visst antal dagar eller tillfällen.
Så, istället för att sitta där på fredagskvällen med ostädat hem och diskhon full kan du antingen ta tag i det på egen hand – eller låta någon annan göra det innan du kommer hem.

Comments are closed.