Inred med Gubi

Att inreda ett hem eller ett rum är oerhört roligt och spännande. Det är kul att addera olika detaljer och möbler och se hur slutresultatet blir. Om man redan har saker i ett rum som man vill göra om så är det bra att ta bort alla saker ur rummet först och sedan at in de saker man verkligen vill ha, därefter kan man addera någon nyinköpt sak om man vill. Gör man inte så är det lätt att hamna i gamla spår och saker som man kanske egentligen inte vill ha där blir lätt kvar. 

Det är många detaljer som är viktiga när man inreder. Varje sak tillför något och tillsammans skapas en helhet i rummet. Viktiga detaljer är armaturer, det vill säga lampor. En snygg lampa tillför mycket tillinredningen och kan verkligen sätta pricken över i. Men lamporna är också viktiga för att hemmet ska bli funktionellt. Under den mörkare årstiden är vi helt beroende av lampor för att se någonting inomhus. Så dagsljuset bara varar några timmar varje dag under den mörkare årstiden så skulle hemmet bli helt ofunktionella om vi inte hade lamporna. 

 

 

 

När man ska inreda och köpa nya saker ska man tänka på att handla saker som har kvalitet. Det är ett sätt att inreda hållbart. Därför är det dels viktigt att inte köpa billiga slit och släng saker, utan hellre lägga lite pengar på att få något som håller över tid. Men det är också viktigt att man inreder efter vad man själv tycker om, mer än att gå efter mode och trender. Många lampor kan vara designmedvetna och trendiga men ändå tidlösa, ett exempel är Gubi. Gubi är ett danskt företag som har kunder världen över. Här blandar man det förflutna med framtiden och lampor som känns som något alldeles extra och passar för många olika hem.