Inred med Gubi lampor

Det finns så mycket som utgör inredningen. Varje liten detalj är viktig för att skapa helheten. När man inreder ett hem ska man vara noga med att välja det man tycker om och det man tycker skapar en harmonisk helhet. Det är viktigare än att gå efter modet. Det finns också många saker som man kan inreda med som håller över lång tid, både vad det gäller utseendet och kvaliteten. I en värld där vi konsumerar mer än någonsin är det här viktigt att tänka på för miljöns skull. Men genom att inreda hållbart sparar man också på plånboken. Istället för att köpa billigare inredning som inte håller länge kan man satsa på inredning med mer kvalitet. 

 

Ett viktigt inslag i hemmet och inredningen är lamporna. De utgör en viktig funktion i huset men hjälper också till att skapa en helhet. I Sverige har vi lite dagsljus under stora delar av året och då är det viktigare än någonsin att ha tillräckligt med konstgjort ljus för att hemmet ska bli funktionellt. Vi använder arbetsbelysning när vi utför olika sysslor i huset som att städa, laga mat, läsa läxor och så vidare. Men det behövs även stämningsbelysning som vi kan använda när vi vill dämpa ljuset lite och till exempel slår oss ner för att äta middag eller titta på TV under fredagskvällen. 

Hos Andlight.se som är en webbshop hittar man otroligt många och snygga designlampor. Här säljs lampor av bra kvalitet och som kan bli ett hållbart inslag i hemmet. Här hittar man bland annat lampor av det danska designföretaget GUBI. Tillverkaren är uppskattad världen över och här mixar man det förflutna med framtiden i sin design. Är man ute efter en snygg designlampa som ligger helt rätt i tiden men ändå påminner om svunna tider så är det här helt rätt. Kika in här och ta del av deras fina lampor: https://andlight.se/shop/gubi-318c1.html

 

Comments are closed.