Fixa frisyren med en flat cap

15 maj 2021 jonas olsson

Det kan finnas tusen och en anledningar till att du vill använda en flat cap, eller annan typ av huvudbonad. Trots allt är det en mycket snygg och läcker hatt som passar till de flesta stilar. Du kan vara klassiskt stilig, sportig, modern eller ha en egen stil där du blandar det du tycker speciellt mycket om. Hur du än väljer att klä dig så kan du hitta något som passar hos exempelvis https://high5shop.se/collections/flat-caps.

Kanske hittar du en modell, en färg och ett material som du tycker alldeles speciellt mycket om. En flat cap som blir din signatur och som du använder tills den går i bitar. Eller så kan du variera dig efter klädsel, årstid eller humör. Det kan vara roligt att skoja till det lite extra med något färgglatt när du är på det humöret, eller något mer sobert om du vill hålla en lite mer avskalad och klassisk stil. Du gör helt enkelt precis som du känner för.

Värme och för syns skull

Alla typer av huvudbonader skapar en värme och ett skydd för ditt huvud. Det kan vara ett skydd mot kylan, vinden eller solen. Därför finns det något som kan passa för alla årstider, och för alla typer av väder. Men förutom väderskydd, värme och som modedetalj, finns det en till anledning till att du kanske väljer en flat cap. Nämligen för att dölja dina dåliga hårdagar, de där dagarna när håret bara inte vill göra som du vill.

Men de vilda protesterna och antagonistiska lockarna går att få styr på. För inte ens den mest vildsinta av frisyrer kan slåss mot en hatt. Din omgivning kommer tro att du gjort ett medvetet val att visa upp dig i en snygg flat cap. Det är bara du själv som vet att den används i kampen mot hårets anarki. 

Fler nyheter