Bästa sättet att hyra teleskoptruckar i Trelleborg

28 augusti 2021 jonas olsson

Vad är en teleskoptruck och varför ska du använda en sådan? En teleskoptruck är en truck som har gafflar som är mer flexibla än motviktstruckens eller ledstaplarens. Där en så kallad vanlig truck endast kan höja och sänka sina gafflar kan teleskoptrucken göra så mycket mer än det. Teleskoptrucken kan förlänga sin arm och dessutom vrida gafflarna till höger och vänster. Det gör att teleskoptrucken blir mycket användbar.

Om du ska lossa en lastbil så är det inte alltid så att det du ska lossa finns närmast kanten på lastbilen. Då behöver du en teleskoplastare som kan förlänga sin arm in på lastbilens flak, för att ta ner lasten därifrån. På det viset kan du tömma hela lastbilen utan att förflytta teleskoptrucken en millimeter. Därför är det vanligt att teleskoptruckar används mycket på arbetsplatser där man måste lossa större gods eller gods som inte kan lossas på annat sätt.

 

 

Tillfälliga eller permanenta behov av truckar

När du ska hitta en teleskoptruck till ditt uppdrag så är det en god idé att ta reda på ifall du behöver ha trucken under en kortare period eller permanent. Om det enbart är kortare tid som du behöver den så går det bra att hyra teleskoptruckar i trelleborg, med eller utan förare. Men även ifall du behöver en teleskoptruck under en längre period så kan det vara värt att hyra den istället för att köpa.

Med en hyrd teleskoptruck behöver du aldrig fundera över ifall trucken går sönder, när den behöver servas eller att behöva ligga ute med en stor summa pengar på en och samma gång. Det bästa sättet att hyra de teleskoptruckar som du behöver i Trelleborg är därför genom att ta reda på vilken summa du vill lägga på en teleskoptruck. Men även ifall du är beredd på att köra den helt själv. 

Fler nyheter